Skip to main content

Om WINE N`FUN.

Vores filosofi omkring firmaet er som navnet antyder, vin & sjov. Livet handler om andet end arbejde og en stresset hverdag. Min interesse for vin startede allerede fra 16-års alderen og blev kraftigt intensiveret, da jeg som 21-årig købte min første købmandsforretning. Allerede året efter startede jeg min første vinklub, hvorefter jeg begyndte at importere vin. I 2008 startede jeg et vinfirma med speciale i vinklubber og import at spændende vine fra hele verden. Vi lavede mange forskellige arrangementer og vinture i Danmark og i 2011 havde vi vores første udlands-vintur med 60 deltagere. Turen gik til Italien og blev en kæmpe succes. Siden er turen bl.a. gået til Spanien, Tyskland og Italien. Jeg har været selvstændig købmand i 17 år, hvor vinafdelingen har været mit foretrukne værested. Alt har en ende og i foråret 2014 solgte jeg mit supermarked, for 100% at hellige mig det der hele mit voksenliv har været min passion og interesse: Vin.

Mine mange år i branchen har givet mig nogle verdensklasse kontakter, som gør det muligt at besøge de bedste vinhuse og producenter indenfor både vin og andre relaterede fødevarer.

Vores filosofi er, at det skal være lærerigt, sjovt og spændende så vi sikrer at en rejse med os er en oplevelse for livet. 
Du glemmer det aldrig!

F.A.Q.

Har du nogen spørgsmål, så tjek vores FAQ sektion her og se om andre har stillet nogen af de samme spørgsmål som dig. Hvis ikke, kan du udfylde vores kontaktformular herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktform

Kontaktform
captcha