Vinrejser til ITALIEN

Italien er et af de lande, man bare ikke kan få nok af. Mine mange rejser og mit lange samarbejde med en god håndfuld vingårde, har gjort Italien til et af mine absolut foretrukne rejsemål. Uden gode forbindelser kommer man ikke ret langt i denne branche og de venskaber jeg har skabt i Italien er helt unikke.

På rejserne bruger vi altid faste vingårde, hoteller, restauranter mv. for at sikre kvaliteten er i top. Det gør også at de kender mig og ved hvad jeg vil have og forventer når vi ankommer. Mine kontakter går helt tilbage til 1998, hvor jeg startede med import af Italiensk vin fra bla. Villa Canestrari og Baldi Pierfranco. Siden er det blevet til rigtig mange dejlige besøg, hvor vin og gastronomi altid er i verdensklasse.

Hotellerne og restauranterne vi bruger, er fantastiske til at yde den service og kvalitet vi forventer og sætter en ære i at overraske en lille smule, hver gang vi kommer. Det skal opleves!

Italien er et fantastisk land med mange forskellige oplevelser. Hvad enten du er i Veneto, Piemonte, Toscana eller et helt andet sted, så har jeg de helt rigtige forbindelser til at lave verdens bedste vinrejser til Italien.

Bestil din vinrejse hos os og lad dig flyde med på en fantastisk rejse, hvor vin og gastronomi er i verdensklasse.

- Søren Rasmussen